Terug naar verkooplocaties

Witlofkweekset.nl van Witlofkwekerij Lof

Altijd al eens zelf witlof willen kweken?
Dat is nu mogelijk! Witlofkwekerij Lof heeft een kweekset ontwikkeld voor consumenten. De LOF. KWEEKSET is voorzien van een kweekinstructie waardoor jij op gemakkelijke wijze zelf je verse witlof kan laten groeien in het donker! Het enige wat je nodig hebt is een koele plek (14 – 18°C) en wat water. Ook heel leuk om als cadeau of relatiegeschenk weg te geven!

De LOF. KWEEKSET bestaat uit een kweekpot met bijbehorende schaal, 300 gram kokosgrond (goed voor 5 liter), 9 witlofwortelen en een deksel (doos) voorzien van kweekinstructies. Je kunt de kweekset meerdere keren gebruiken. Je hebt dan alleen nieuwe witlofwortelen nodig.

De kweekset of nieuwe witlofwortelen kunnen via de webshop worden besteld. Ook is er een mogelijkheid om ze op te halen bij de kwekerij in Espel. Dat kan op vrijdag tussen 8.00u en 12.00u, mits je voor donderdag 17.00u hebt besteld en betaald.

De witlofwortelen in de LOF. KWEEKSET komen rechtstreeks van de kwekerij  en zijn geteeld in de vruchtbare poldergrond van de Noordoostpolder: in het hart van het Nederlandse witlofgebied. Ruim 2/3 van de totale Nederlandse productie van witlofwortelen groeit in de Noordoostpolder. De vruchtbare poldergrond is in combinatie met het klimaat uitermate geschikt voor de teelt van de witlof- en roodlofwortelen.

 

 Verkoopt de volgende producten: