Terug naar verkooplocaties

Toetie Kolorie

Ik ben Karin Blom, al sinds 2003 werkzaam als decoratieschilder. Ik heb de opleidingen Cibap restauratie/decoratieschilder MBO en PTH Bescherming- en afwerkingstechniek HBO-AD gedaan. Na mijn opleiding heb ik enkele jaren in de decors gewerkt en onderhoudsschilderwerk gedaan. Maar nu doe ik vooral wat ik het liefst doe; precies dat schilderen wat jij graag wilt hebben. Ik hou niet van 1 stijl maar juist van de afwisseling in technieken. Het gaat mij niet om wat ik mooi vind maar om wat jij geschilderd wilt hebben! Ik adviseer en ontwerp natuurlijk wel want door mijn ervaring kan ik goed inschatten hoe iets een mooi geheel gaat worden en wat niet werkt. Zeker bij een kraamkado is veel af te lezen aan de geboortekaart; hiermee zit je eigenlijk nooit fout, de ouders hebben dit kaartje met zorg uitgezocht en ontworpen, dit weerspiegelt hun smaak dus goed, ik zorg dat de kleuren en sfeer perfect overeen komen met die van de kaart.

Je kunt mij o.a. vragen voor:

  • speelgoedkisten
  • muurschilderingen
  • kinderstoeltjes
  • beschilderde gipsafdruk van je buik
  • kraamkado’s zoals een spaarpotje of blokkendoos
  • geboorteschatkistje of huwelijkskistje waar je alle persoonlijke spulletjes uit de babytijd of van je huwelijk kunt bewaren

Mijn bedrijf bestaat al sinds 2004. De naam ‘Toetie Kolorie’ is een fonetische benaming van het italiaanse ‘tutti colori’ wat ‘alle kleuren’ betekent. Deze naam beschrijft precies wat ik doe: kleur toevoegen aan je wereld!

 

 Verkoopt de volgende producten: