Terug naar verkooplocaties

Sluffies

Wat leuk dat je interesse toont in Sluffies. Eerst even voorstellen: ik ben Cobie Bakker, geboren in 1989 en heb een gezin van 3 kids. Druk maar super leuk! Sluffies is begonnen als hobby, naast het werk. Ergens in 2016 naaide ik mijn eerste paar slofjes in elkaar. Omdat ik veel avonduren spendeerde aan het maken van ‘sluffies’, heb ik besloten per 1 januari 2019 een eenmanszaak op te richten en minder bij mijn huidige werkgever te gaan werken.

De naam Sluffies is een knipoog naar Urk, mijn geboorte- en woonplaats. Op Urk wordt dialect gesproken en ‘sluffies’ is de platte vertaling van het woord ‘slofjes’, oftewel: babyslofjes.

Sluffies zijn babyslofjes, gemaakt van echt leer. Met deze slofjes blijven de voetjes van je baby lekker warm. Als je baby zichzelf op gaat trekken, of rond de tafel gaat stappen is het fijn als de voetjes niet wegglijden. Met de leren slofjes heeft je baby grip op de ondergrond. Als je baby de eerste kleine stapjes gaat zetten, zijn harde zolen nog niet nodig. Met de softsoles van Sluffies blijft die grip op de ondergrond optimaal wat heel goed is voor de voetontwikkeling! De slofjes zijn dus vanaf de geboorte al te dragen. En zeg nou zelf: ze zijn ook super schattig!

De leren babyschoentjes zijn een super leuk kraamcadeau. Nieuw zijn de bijpassende speenkoorden. Ook is het mogelijk een cadeaubon te bestellen via de webshop. Sluffies lenen zich ook prima als doopschoentjes of trouwschoentjes voor een bruiloft. Zie je je baby al voor je? Die steelt de show, wedden?

Sluffies zijn te koop via de webshop.

 Verkoopt de volgende producten: