Terug naar verkooplocaties

Skin for Skin

Skin for Skin is een productenlijn op basis van collageen. Collageen zorgt voor een gezonde huid, glanzend haar en sterkere nagels. En heeft ook verschillende gezondheidsvoordelen. Collageen is onder andere te vinden in onze botten, kraakbeen, bloedvaten, bindweefsel, huid, haar en nagels. Naarmate we ouder worden (al vanaf je 25ste) kan de productie van collageen wel wat ondersteuning gebruiken.

Het is een fascinerend verhaal hoe Skin for Skin is ontstaan. Want het collageen, de belangrijkste grondstof voor de producten van Skin for Skin, is afkomstig uit de Urker visindustrie. Reststromen die anders weggegooid zouden worden, zoals de huid, kop en graten van de vis, zitten vol waardevol viscollageen. In eigen beheer wordt het collageen op een natuurlijke wijze, zonder chemische middelen, ontrokken uit de bron. Om er daarna een prachtig product van te maken dat 100% puur is en die een krachtige uitwerking hebben op de huid, haar, nagels en kraakbeen.

De productenlijn van Skin for Skin bestaat o.a. uit twee soorten voedingssupplementen, één speciaal voor de huid en één voor je haar. Daarnaast heeft Skin for Skin ook collageen bevattende sheetmaskers ontwikkeld die een liftende werking hebben voor je huid.

De producten van Skin for Skin zijn bij verschillende schoonheidsspecialistes in de regio te koop. Ook kun je de producten via de webshop kopen.

Neem contact op met Mardien Radewalt Brouwer als je meer wilt weten.

 

 Verkoopt de volgende producten: