Terug naar verkooplocaties

Miss Applepie

De lekkerste appeltaart eet je wanneer deze net vers gebakken is. Deze overtuiging is de drijfveer achter Miss Applepie. Miss Applepie maakt overheerlijke appeltaart en vriest deze vers in zodat jij deze zelf thuis kunt afbakken en warm en met knapperige korst kunt eten!

Miss Applepie bereidt de appeltaartjes ambachtelijk en met de beste ingrediënten. Om de taart kraakvers aan te leveren bij consumenten en horecaondernemingen wordt de taart direct na bereiding diep ingevroren. Nadat het meest arbeidsintensieve werk verricht is door Miss Applepie, kan de taart, na ontdooien, zelf thuis of in de horecakeuken worden afgebakken. Zo hoef je de geur van vers gebakken appeltaart niet te missen en eet je dé lekkerste appeltaart altijd vers gebakken uit de oven met een lekkere knapperige korst, overheerlijk!

De appeltaart van Miss Applepie bevat geen zout waardoor deze geschikt is voor een natriumvrij dieet. Ook voegt Miss Applepie geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toe.

Voor thuisgebruik maakt Miss Applepie 4- en 6-persoonstaartjes. Deze zijn verpakt in biologisch afbreekbare bakjes en zijn voorzien van het logo van Miss Applepie. De taartjes kunnen in z’n geheel na ontdooien inclusief bakje de oven in. De taartjes worden verpakt in een papieren zak met venster en voorzien van een declaratiesticker volgens de laatste normen van 2014. In de verpakking bevinden zich afbak- en serveertips.

In de Noordoostpolder kun je de taartjes van Miss Applepie vinden bij Pier16, Verhage Fruit en Fruitbedrijf Hoekstra. En sinds kort staat Miss Applepie elke donderdag op de markt in Emmeloord.

 Verkoopt de volgende producten: