Terug naar verkooplocaties

KUNSTBLOC

Anca Blok van KUNSTBLOC maakt realistische houtskooltekeningen in opdracht voor zowel particulieren als bedrijven. Laverend tussen de wensen en eisen van de opdrachtgevers en haar persoonlijke artistieke visie en vrijheid. 

Of het nou gaat om een portret, dier, levensverhaal, oude foto, bedrijfspand of een jubilaris geschenk. Passie, ervaring, creativiteit en deskundigheid zorgen voor een voyant kunstwerk aansluitend bij de wensen van de opdrachtgever.

Als basis voor haar schilderijen gebruikt Anca altijd een foto. Bij voorkeur maakt ze een foto in haar eigen atelier, zodat ze de perfecte belichting en compositie kan bepalen. Dit zorgt voor het beste resultaat. In sommige gevallen is dit natuurlijk niet mogelijk, dan maakt ze gebruik van de aangeleverde foto.

Ook maakt Anca brievenbuskunst. Het schilderijtje wordt dan gemaakt op een canvas doek van 18×24 cm en 2 cm dik. Voor deze schilderijen maakt Anca gebruik van de ‘analoge afdruktechniek’, dit is een combinatie van een afdruk in verf welke bewerkt is met houtskool.

Neem contact op voor meer informatie.

 Verkoopt de volgende producten: