Terug naar verkooplocaties

Het Sterrenspel

Suzan van Eerdt is theaterdocent, coach en astroloog en woont al haar hele leven in de Noordoostpolder. Ze heeft haar eigen praktijk: Het Sterrenspel. Je kunt hier onder andere terecht voor een astrologisch consult en ook kun je een astrologieworkshop bij haar boeken, wat bijvoorbeeld leuk is samen met je zus of een groep vrienden/vriendinnen. Op haar website vind je hier meer informatie over.

Ook kun je bij Suzan terecht voor een persoonlijke astrologische geboortehoroscoop die je als poster aan de muur kunt hangen. Erg leuk om te geven als (kraam)cadeau.

Aan de hand van je geboortegegevens krijg je een prachtige poster op A3 formaat met daarop een persoonlijke karakterschets aan de hand van de zon, maan en ascendant in je geboortehoroscoop. De tekst op de poster is net zo uniek als jij. Hij is met liefde en aandacht gemaakt, en geschreven aan de hand van jouw unieke geboortemoment. Qua vormgeving heb je keuze uit verschillende ontwerpen. De poster wordt geleverd in een mooie witte doos.

.

 

 Verkoopt de volgende producten: