Terug naar verkooplocaties

Boerderijwinkel Hoekstra

Wij hebben een fruitbedrijf waar we met veel liefde en passie smaakvolle kersen, pruimen en appels telen. Het fruitbedrijf bestaat uit 14 ha, waarvan meer dan de helft uit kersen bestaat. Deze plukken we allemaal met de hand waarna we ze met de modernste machines sorteren. In de boerderijwinkel verkopen wij deze heerlijke grote kersen, pruimen en appels. Van het uitgesorteeerde fruit wordt puur sap gemaakt (appelsap, kersensap), jams en saus voor over ons softijs. De boerderijwinkel ligt verder vol met producten uit de regio, o.a. groenten, aardappels, uien, vrije uitloopeieren, pure sappen, honing, mosterd , meelproducten en cadeautjes met streekproducten.

Ook verkopen wij:

  • Biologisch varkensvlees van de familie Rijkelijkhuizen uit Blankenham
  • Blokzijlerbrok van Joop Prins
  • Alstroemeria’s van Tesselaar Alstroemeria

Kom gezellig langs om te genieten van onze producten. Op 3 en 4 juli geven we rondleidingen door de kersenboomgaard en in het najaar organiseren we appelplukdagen.

Is de boerderijwinkel niet geopend, dan kunt u bij  de weg gebruik maken van een fruitautomaat waar je kersen, pruimen, aardbeien (naar gelang het seizoen), appels, Blokzijlerbrok en puur appelsap kunt kopen. Je kunt hier met muntgeld of contactloos betalen.

 Verkoopt de volgende producten: