Terug naar verkooplocaties

EKO-boerderij De Eerste

Eko-boerderij De Eerste is een biologische boerderij met veel verschillende takken. Er zijn 60 melkkoeien, waarvan de melk verwerkt wordt tot boerenkaas en yoghurt. Ook is er een groenten- en akkerbouwtak, waar verschillende groenten en aardappelen worden geteeld. In de boomgaard scharrelen 250 leghennen die iedere dag voor verse eieren zorgen.

In de boerderijwinkel worden deze producten verkocht, aangevuld met een volledig assortiment droog- en verswaren, allemaal op biologische wijze geproduceerd.

Bezorgservice

Mensen kunnen de producten van EKO-boerderij De Eerste ook bestellen. Voor mensen uit de Noordoostpolder en Urk geldt dat deze op vrijdag worden bezorgd, als zij voor donderdag 11.00u besteld worden. Brood moet voor woensdag 15.00u besteld zijn.

Bestellingen worden gekoeld geleverd in boodschappenkratten en koelboxen, die bij de volgende bestelling weer retour genomen worden.

De producten uit de winkel zijn opgenomen in een prijsbestelboek, deze kunt u gratis en vrijblijvend aanvragen. De verse groenten en fruit staan op een groentenlijst die wekelijks via de mail verstuurd wordt.

Groentenpakket

Het is ook mogelijk een groentenpakket te bestellen. U kunt aangeven voor hoeveel personen en voor welk bedrag u een pakket wenst, dan wordt deze op de boerderij samengesteld. Zo bent u verzekerd van een week verse biologische groenten en fruit!

Kijk op de website voor meer informatie: www.ekodeeerste.nl

 Verkoopt de volgende producten: