Terug naar verkooplocaties

Blok’s Blauwe Bessen

Overheerlijke blauwe bessen uit de Noordoostpolder? Dat kan bij de boerderijkraam van Blok’s Blauwe Bessen! Wij plukken de blauwe bessen vers van onze planten zodat u kunt genieten van heerlijke verse blauwe bessen uit de regio!

Al sinds 1989 kweekt de familie Blok uitgangsmateriaal voor de professionele teelt van onder andere appel-, peer-, pruim- en kersenbomen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een kwekerij van ongeveer 40 hectare. Deze kwekerij is gevestigd op de vruchtbare poldergrond in Luttelgeest, in de Noordoostpolder.

Vanaf 2018 kweekt de familie Blok ook blauwe bessen planten. Met trots presenteren wij de verschillende rassen aan fruittelers in onze speciaal aangelegde demotuin. Dag in, dag uit wordt er gestreefd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Gezonde planten geven gezonde bessen en daar kunt u de vruchten van plukken!

Zoals elk jaar liggen onze vers geplukte blauwe bessen vanaf eind juni/ begin juli in verschillende boerderijwinkels in de Noordoostpolder! Daarnaast kunt u onze heerlijke blauwe bessen ook direct van de kwekerij aan de Lindeweg 24, in Luttelgeest of aan de Gildenweg 15 in Emmeloord kopen!

Betalen kan contact of via een QR-code.

 Verkoopt de volgende producten: