Terug naar verkooplocaties

Atelier de Schilderschuur

Mijn naam is Truus Schra en sinds vorig jaar heb ik een atelier aan huis aan de Zwijnsweg vlakbij Ens. Hier combineer ik mijn liefde voor onderwijs en mensen met mijn passie voor tekenen en schilderen.

Wil je een tekst op de muur, een schilderij, een cadeau, een illustratie? Door middel van voorbeelden, schetsen en kleurproeven stemmen we samen af op jouw specifieke wens. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden, zodat je een indruk hebt van de vele verschillende mogelijkheden. Ook geef ik teken- en schilderlessen aan volwassen en kinderen en ook workshops en (kinder)feestjes. Neem een kijkje op mijn website. En bel gerust voor meer informatie.

 

“Iets met dikke dames en de humor van Marius van Dokkum ” was de vraag. De dames hebben gezellig inkopen gedaan. Druk babbelend hebben ze alleen aandacht voor elkaar. Hun hondjes hebben zo hun eigen bezigheden….

 

Een passende tekst op de muur, hier in krachtig zwart-wit. In de afbeeldingen rond de letters zijn allerlei elementen verwerkt die passen bij de opdrachtgevers: o.a. hun liefde voor de zee, de Portugese haan, natuur. detail

 

Een klassieker nagemaakt met knipoog: aangeschoven aan tafel zijn de aardappelhandelaar en zijn vrouw. Dit werk kregen ze bij hun huwelijksjubileum. De kleuren zijn enigszins aangepast aan hun voorkeur.

 

Voor basisschool de Zeester maakte ik wandplaten met een mooie symbolische betekenis. Ook zijn onderdelen van het wapen van Marknesse er in verwerkt. Alle namen van de kinderen kregen er een plekje op d.m.v. een houten ster.

 

Huisdier getekend met balpen, hoe krachtig kan eenvoudig materiaal zijn! Al velen werden verrast met dit kunstcadeau in hun brievenbus.

Livepainting op je bruiloft: heel bijzonder. Graag maak ik ter plekke voor jullie een opzet van een schilderij van jullie mooiste dag, die dan in het atelier wordt uitgewerkt. Vooraf maken we afspraken over kleur, stijl, formaat en prijs.

 

Voor Happietaria Nijmegen maakte ik een kleurplaat, passend bij hun project.Verkoopt de volgende producten: